• Op werkdagen voor 16:00 besteld morgen in huis
  • Direct vanuit voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf € 50 - NL & BE

Info voor je bestelt

Onze garanties indien u bij ons besteld

Werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis
Niet de juiste maat? Ruilen geen probleem!
Twijfelt u over welke maat? We helpen graag!
Telefonisch bereikbaar van 09.00 t/m 17.00 (maandag t/m donderdag)
7 dagen per week beantwoorden wij onze e-mail
100% tevredenheids garantie

Bestellen
Klik bij het artikel van uw keuze op de 'klik en bestel'-knop. Vult u uw gegevens in en kiest u uit onze bezorg- en betaalvoorkeuren. Rond de bestelling af door op 'bestelling afronden' te klikken.

Zichttermijn
Voor uw bestelling geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen dit termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld. Bent u niet tevreden? U kunt vrijwel alle gekochte artikelen compleet en - voor zover redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking binnen de zichttermijn naar ons retourneren. Uiteraard verwachten we het product in de originele staat te ontvangen, dat wil zeggen onbeschadigd, reukloos maar ook geheel schoon.

Van belang is dat u de producten binnen het zichttermijn bewaard in de originele verpakking en eventueel in de verzenddoos. Verder raden we aan om de producten niet te bewaren in ruimtes waar sterke geuren aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld tabaksrook en parfum. Hiermee voorkomt u dat het product deze geuren kan absorberen, waardoor het product mogelijk niet meer kan worden teruggenomen daar deze geuren erg lastig te verwijderen zijn.

Is het product tijdens de zichttermijn vuil geworden en wilt u het niet zo terugsturen, neem dan eerst contact met ons op, voordat u een product beschadigd door het schoon te maken met verkeerde producten. Verschillende producten hebben een speciale coating, die kan worden beschadigd als het wordt behandeld met verkeerde middelen. In dat geval zijn deze producten mogelijk niet meer terug te nemen door ons.


Retourneren
Wilt u een pakket binnen het zicht termijn retourneren, dan zijn de kosten normaal gesproken voor uw eigen rekening. Deze kosten kunnen we minimaliseren doordat we voor u een retourbon kunnen aanmaken, dit is namelijk goedkoper (€ 5,95 ) dan wanneer u het pakket zelf verstuurd. Dit is alleen mogelijk binnen Nederland en Belgie.

In het geval het een ondeugdelijk of foutief product betreft, nemen wij de kosten voor onze rekening.

Neem in alle gevallen contact met ons op, zodat we u hierover kunnen informeren en helpen bij het retourneren van uw product.

Terugstorting na retour
Zodra wij uw product of bestelling in originele staat retour hebben ontvangen, dat wil zeggen onbeschadigd, reukloos maar ook geheel schoon, zullen we uw aankoopbedrag terugstorten, eventueel verminderd met de kosten voor het terugzenden van het pakket. Normaal gesproken heeft u binnen 7 werkdagen het bedrag op uw rekening bijgeschreven staan.

Bezorgen en verzendkosten
De meeste voorradige artikelen heeft u vaak de volgende dag al in huis, wanneer deze zijn besteld voor 16:00. Onze pakketjes worden bezorgd door PostNL, van dinsdagochtend tot zaterdagavond, zowel in Nederland als in Belgie. U ontvangt na het verzenden van het pakket een e-mail van ons met een link naar de Track en Trace pagina van uw bestelling, zodat u kunt inzien waar het pakket zich bevindt, en wanneer de aflevering staat ingepland.

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten.

Klik hier om de huidige verzendkosten te bekijken.
 
Bezorging PostNL
Besteld op
Tijdstip
Bezorgd op
Maandag
voor 16:00 uur
Dinsdag
Dinsdag
voor 16:00 uur
Woensdag
Woensdag
voor 16:00 uur
Donderdag
Donderdag
voor 16:00 uur
Vrijdag
Vrijdag
voor 16:00 uur
Zaterdag
Zaterdag
 
Dinsdag
Zondag
 
Dinsdag

Betalen
Op dit moment kunt u in onze webwinkel betalen met : Betalingen worden uitgevoerd via onze betalingsprovider genaamd Mollie, dit krijgt u ook te zien op uw bankafschriften.
Zodra een betaling bij ons is ontvangen ontvangt u hier over per e-mail een bericht.


Raadpleeg voor meer informatie de algemene voorwaarden, en neem anders contact met ons op.

Service & Contact

Mail

info@outdoorkledingwinkel.nl
7 dagen per week

Bel

+31 182 820 182
Maandag t/m Donderdag 9.00 - 17.00